Over

Bij Brandglass vinden we nieuwe toepassingen voor het klassieke ambacht van glas-in-lood en Tiffany. Juist in deze tijd van digitalisering en innovatie zien wij mogelijkheden om dit prachtige ambacht welkom te heten in de 21ste eeuw.

Om dit te realiseren werken we graag samen met ontwerpers, kunstenaars en (interieur)architecten, om gezamenlijk de meest opvallende, uitzinnige en uitdagende projecten te realiseren. Projecten die mooie werken opleveren, maar ook de aandacht van mensen vangen. Een mooi voorbeeld hiervan is het raam dat we realiseerden naar een ontwerp van Leo de Wijs. Zijn ‘Garnet’, geïnspireerd door de serie ‘Steven Universe’ (Cartoon Network) heeft in een enkel weekend voor drie miljoen views gezorgd op sociale media.

Tegelijkertijd zien we in dat dit mooie ambacht ooit is begonnen en dat eerder gemaakt werk met regelmaat vraagt om onderhoud. Vooral wanneer het lood moe wordt of er een ruitje is gebarsten. Met veel respect voor het ambacht kunnen wij ook klassieke ramen restaureren. Soms zelfs op locatie. Neem vooral even contact op om te vertellen hoe we u kunnen helpen, dam vinden we een oplossing.

Brandglass: opvallend glaswerk voor de mooiste interieurs van Nederland.